DOLAR 32,5893
EURO 34,8218
ALTIN 2.415,55
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

İşte OnePlus 6 duvar kağıtları!

17.05.2018
A+
A-

OnePlus 2 modelinden beri cihazın duvar kağıtlarını hazırlayan Hampus Olsson, bir kez daha bu başarılı çalışmalarını ücretsiz olarak yayınlamış durumda. Bu sayede OnePlus’ın yeni nesil akıllı telefonunun ekranına şıklık katan bu görselleri, farklı cihazlara sahip olanlar da kullanabilecek.

Olsson bu duvar kağıtlarında hem sade hem de artistik bir tasarım benimserken hareketliliği de es geçmemiş. Tasarımcı ayrıca, OnePlus 6 arka planının 2015 yılında OnePlus 2 için olanları hatırlattığını ancak kesinlikle yeni olduğunu vurguluyor. Ek olarak, çerçevesiz ekranı öne çıkartmaya odaklanılırken ana ekrandaki ikonlara da dikkat edilmiş.

OnePlus 6 modelinde 6.28 inç büyüklüğünde 19:9 formatında ekran çıkıntılı AMOLED ekran kullanılıyor. Ekranın çözünürlüğü ise 2280 x 1080 piksel. Bu arada şirketin bir cihazında ilk kez bu büyüklükte bir AMOLED ekran kullandığının da altını çizelim.

Qualcomm Snapdragon 845 işlemciden gücünü alan cihaz, kullanıcılara 6 GB veya 8 GB RAM ile birlikte 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçenekleri sunuyor. Arkada 16 Megapiksel ve 20 Megapiksel sensörlü çift kamera, önde ise 16 Megapiksel selfie kamerası yer alırken cihazda 3,300 mAh batarya bulunuyor.

2K, 4K ve Never Settle versiyonları hazırlanmış olan ekran kağıtlarının 2K olan versiyonunu üst kısımdaki galerimizden indirebilirsiniz. Duvar kağıtlarını bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirmek için üst taraftaki galerimizden görsellerin üzerine sağ tıklamanız ve Resmi Farklı Kaydet seçeneğiyle istediğiniz yere kaydetmeniz yeterli. Diğer versiyonlar içinse buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.