DOLAR 32,4997
EURO 34,9321
ALTIN 2.433,52
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

İşte ‘korona günlerinde aşk’ın yeni kuralları! Her 10 Türk kullanıcıdan 4’ü buna bakıyor

30.09.2021
A+
A-

Eski Hollywood

Eski Hollywood

Marilyn Monroe’dan Audrey Hepburn’e, Grace Kelly’den Betty Boop’a eski Hollywood’un stil ikonları Amerikan modasını onurlandıran 2021 Met Gala’nın en büyük ilham kaynakları arasında yer aldı. Eski Hollywood’un ihtişamı önümüzdeki sezonda partilerde, düğünlerde, kırmızı halılarda bizim de ilham kaynağımız olacak gibi görünüyor.

Ekstra uzun saçlar

Ekstra uzun saçlar

Uzun saçların demode algılandığı zamanlar vardı ancak özellikle pandemi sonrasında saçlarımızın daha az makas görmesi ile doğal ve romantik görünümlere dönüş yaptık. Feminen enerjisi yüksek uzun ve hacimli saçlar pek çok farklı versiyonuyla Met Gala’da da yerini aldı. Cara Delevingne’ın yandan ayrılmış ıslak görünümlü saçları, Lourdes Leon’un ortadan ayrılmış doğal görünümlü saçları, Megan Fox’un kalçalarına uzanan saç örgüsü ve çok daha fazlası uzun saç trendini kırmızı halıda temsil etti.

Neon far paleti

Neon far paleti

Son yıllarda fazlasıyla alışık olduğumuz cesur göz makyajları, neon far paletiyle güçlendiriliyor. Sonbahar sezonu her zaman koyu ve pastel renklerle ilişkilendirilmek zorunda değil. Özellikle bol bol neşelenmeye ihtiyacımız olan bu günlerde neon far renkleri, güçlü bir enerji katıyor. Diane Kruger’ın göz alıcı pembe, sarı ve maviden oluşan göz makyajı ile Gigi Hadid’in mavi göz farı bu trendin starları.

Temiz balerin topuzu

Temiz balerin topuzu

Zamansız balerin topuzu derli toplu görünümüyle her ortama uyum sağlıyor. İster Rita Ora’nın yandan ayırarak ensede topladığı görünümüyle Hollywood ihtişamı yaratın, ister Alicia Keys gibi ortadan ayırıp saç aksesuarlarıyla modernize edin. Temiz balerin topuzu partilerden düğünlere, şık kokteyllerden akşam yemeklerine her yere gider ve asla modası geçmez.

Kristal yüz taşları

Kristal yüz taşları

Özellikle göz çevresine yapıştırılan kristal taşlar, festival ve partilerin en havalı trendleri arasında yükselişe geçti. Ella Emhoff ve Julia Garner gibi ünlüler de bu güzellik trendini Met Gala kırmızı halısına taşıdı.

Ortadan ayrılmış saçlar

Ortadan ayrılmış saçlar

Met Gala’da topuzlardan salınmış doğal dalgalı saçlara ve at kuyruklarına kadar, her türlü saç modelinin ortadan ayrıldığına şahit olduk. Kendall Jenner, Camilla Cabello, Kate Hudson, Alicia Keys, Sienna Miller gibi ünlüler sonbahar sezonu için ortadan ayrılmış saç stilleriyle ilham oldu.

Havalı koyu kırmızı tonları

Havalı koyu kırmızı tonları

Kırmızı rujlar, her sezonun trendi olsa da koyu kırmızı tonlarda göz makyajları sonbahar ve kış aylarına hitap eden romantik ve çarpıcı bir ihtişam sunuyor. Cara Delevingne’in kırmızı tonlarındaki göz makyajı ve Megan Fox’un baştan ayağa kırmızı görünümünü tamamladığı kırmızı ruju bu trendin en iyi temsilcileri.

Artistik saç tasarımları

Artistik saç tasarımları

Bir heykel kadar ince çalışılmış artistik saç tasarımları, işinin ehli saç artistlerinin elinde birbirinden modern şekiller alıyor. Grimes, Gabrielle Union, Maisie Williams, Naomi Osaka gibi ünlülerin fütüristik saç tasarımları, sıradışı trendi Met Gala kırmızı halıya taşıyor.

Ağartılmış kaşlar

Ağartılmış kaşlar

Bu cesur trend elbette büyük cesaret istiyor. Maisie Williams’ın ve Hailee Steinfeld’in ağartılmış kaşlarını başka renklerde boyalarla deneyebilir, ağartıcıyla kaşlarınızın rengini açabilir veya kalıcı olmayan boyalarla yüzünüzde nasıl görüneceğine bakabilirsiniz.

Takma tırnak tasarımları

Takma tırnak tasarımları

Takıp takıştırmalı cesur görünümleri seviyorsanız gösterişli takma tırnak tasarımlarının yükselişinin müjdesini vermeliyiz. Met Gala’da bu trendi, Cynthia Erivo ve Maisie Williams gibi ünlüler birbirinden iddialı görünümlerle taşıdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.