İstanbul’da Kar Yağışı Görsel Şölene Dönüştü
İstanbul’da kar yağışı, şehrin sokaklarını muhteşem bir görsel şölenle süsledi. Bembeyaz manzaralarla dolu bu anları kaçırmayın!
DHA’nın bildirdiğine göre, İstanbul’da Perşembe akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı, kent genelinde muhteşem ve seyirlik manzaralar oluşturdu. Özellikle Sultanahmet Camii önünde bir araya gelen turistler, kar topu oynayarak bu anı ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafları çektirdi.
KAR YAĞARKEN BALIK TUTTULAR
Galata Köprüsü’nde, bazı vatandaşların beyaz örtü eşliğinde balık tutma keyfini çıkardığı görüldü. Avcılar’dan gelen bir vatandaş, “Burası gerçekten çok güzel. Uzun bir zamandır kar yağmamıştı, bu durum da çok hoş oldu. Avcılar’dan saat 24.00 civarında geldim. Uzun zamandır kar yağmadığı için işten sonra buraya gelmek keyif veriyor.” ifadelerini kullandı.
KAR TOPU OYNADILAR
İstanbul’da, meteorolojik uyarıları dikkate alan vatandaşlar, araçlarıyla trafiğe çıkmamayı tercih etti ve gece boyunca yolların boş kalmasına neden oldular. Gece saatlerinde dışarı çıkanlar, kar topu oynamanın tadını çıkardılar. Kar yağışının yeniden etkisini artırmasıyla birlikte, ışıklandırılmış 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Dolmabahçe Sarayı önleri, Taksim Meydanı, Ayasofya Camii, Eminönü Camii ve Üsküdar Kız Kulesi gibi tarihi yapılar, muhteşem görüntüler oluşturdu.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)
Diğer kaynak: Ensonhaber