DOLAR 32,3505
EURO 35,1028
ALTIN 2.309,84
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Hadise isim vermeden mesajını verdi!

29.01.2020
A+
A-

Güzel şarkıcı Hadise, Cosmopolitan dergisinin Şubat sayısı için objektiflerin karşısına geçti.

Güzellik sırlarından özel hayatına kadar birçok konudan bahseden Hadise, şunları söyledi: “En güçlü yanım susabilme erdemim. Hakkımda o kadar çok yalan yanlış şeyler karalanıyor ki… Bu haksızlıklar karşısında patlamaz mı insan? Ama ben patlamıyorum. Bu beni daha güçlü hissettiriyor. Annemden gelen bir özellik bu. O bana hep ‘Bırak konuşsunlar sen hep sus. Başın hep dik olsun kızım’ der.” Seksi şarkıcı, güzellik sırlarından da şöyle bahsetti: “Spor yapmayı çok seviyorum. Günde en az 8 ya da 10 km yürüyüş yapıyorum. Koşmayı da çok seviyorum. Dans ederek, yoga veya pilates yaparak zinde kalıyorum. Her gün hurma yiyorum. Hurmasız bir gün geçmez bende. Kuruyemişlerim, bademim, fındığım, fıstığım, cevizim, ve muz olmazsa olmazlarım. Bunun dışında vücudum daha güzel görünsün diye ödem masajı yaptırıyorum. Estetiğe de karşı değilim. Dozunda olabilir…” Belçika doğumlu şarkıcı, ‘Takıntınız var mı?’ sorusuna da şu yanıtı verdi: “Yatarken terliklerimi hep düz koyarım. Asla ters durmazlar. Bir de dağınık yatakla asla evden çıkmam.”

KADIN GÜÇLÜ VE ÖZGÜRDÜR

34 yaşındaki şarkıcı, kadınlara mesaj verdi: “Her türlü haksızlığa karşı yumruğu masaya vurabilmeliyiz. Kadın güçlüdür. Kadın özgürdür. Kendimizi ezdirmemeli, içimizdeki gücün farkında olmalıyız…”

MESLEKTAŞIMLA AŞK YAŞAMAM

Hadise, “Benimle aynı işi yapan birini hayatımda asla istemem. Başka dalda tanınmış biriyse sıcak bakabilirim. Böyle konuşurken hatırladım ‘Asla, asla deme’ diye de bir cümle var. Ama yine de kararlıyım” dedi.

Hadise bu yanıtıyla hem geçmişte aşk yaşadığı Sinan Akçıl’a hem de adının sık sık anıldığı Murat Boz ile çıkan aşk dedikodularına mesaj göndermiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.