DOLAR 32,3828
EURO 34,5746
ALTIN 2.385,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

İstanbul Kent Üniversitesi’nde ‘Güzellik Algısı ve Hukuki Yükümlülükler’ etkinliği düzenlendi

Üniversitenin düzenlediği etkinliğe Haberler.com ve Sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur ve Avukat Eda Pembe Yücel katıldı. Teymur, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ve beğenilme arzusu üzerine bilgiler verdi. Ayrıca, güzellik …

29.02.2024
A+
A-

Üniversitenin düzenlediği etkinliğe Haberler.com ve Sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur ve Avukat Eda Pembe Yücel katıldı. Teymur, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ve beğenilme arzusu üzerine bilgiler verdi. Ayrıca, güzellik uğruna yapılan ve kişiye geri dönüşü olmayan hasarlar veren olaylar ve bu durumlarda kişinin hukuken ne gibi hakları olduğu da ele alındı.

İstanbul Kent Üniversitesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Önlisans Programı, 2024-2025 Bahar Dönemi derslerinin etkinlikleri kapsamında program başkanıDermatolog Doç. Dr. Nilhan Atsü’nün öncülüğünde üniversitenin Kağıthane kampüsünde, “Medyada Kadına Dair İmaj, Stil, Güzellik Algısı ile Güzellik Hizmeti Veren Kuruluşların Hukuki Yükümlülükleri” konulu etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Haberler.com ve Sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur ve hukuki yükümlülükler ile ilgili bilgilerde Avukat Eda Pembe Yücel konuşmalarını gerçekleştirdi.

Av. Bedia Teymur, sosyal mecralara paylaşılan fotoğraflar ve beğenilme arzusu üzerine bilgiler verdi. Güzel görünme uğruna yapılan ve kişiye geri dönüşü olmayan hasarlar veren olaylar da ele alındı. Bu gibi durumlarda kişinin hukuken ne gibi hakları olduğu da anlatıldı.

Av. Bedia Teymur, güzelliğin tanımını yaparak katılımcılara, “Güzellik nedir?” sorusunu yöneltti. Katılımcılar, birbirinden farklı ve dikkat çekici cevaplarla yanıt verdi.

Katılımcılar ile konukların fikir alışverişinde bulunarak sohbet havasında gerçekleştirdiği programa yoğun ilgi gösterildi. Tecrübelerini seminerde aktaran konuklara teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.