DOLAR 32,2663
EURO 34,7871
ALTIN 2.412,96
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

İspanya’da Kahve İçtikten Sonra Böceklerle Karşılaşan Genç Kadının Dramı

İspanya’da kahve içtikten sonra böceklerle karşılaşan genç kadının başından geçen dram dolu hikayesi. Kahve keyfi böcek kabusuna dönüşebilir mi?

26.04.2024
A+
A-

İspanya’nın Palma kenti yakınlarında bulunan havaalanında yaşanan olayda, bir genç kadın otomattan aldığı kahve bardağında böceklerle karşılaştı ve yaşadığı şok nedeniyle kalıcı olarak kör oldu.

Otomattan Satın Aldığı Kahvede Böcekleri Fark Edince…

Otomattan Satın Aldığı Kahvede Böcekleri Fark Edince...

21 yaşındaki genç kadın, havaalanındaki otomattan aldığı sıcak kahveyi içtikten kısa bir süre sonra fenalaşmaya başladı. Bardağına baktığında içinde onlarca böcek olduğunu fark eden kadın, panik yaşadı ve yüzü şişmeye başladı. Nefes almakta zorlanan genç kadın, hızla yoğun bakıma kaldırıldı.

Şans Eseri Hayatta Kalan Kadının Acı Deneyimi

Şans Eseri Hayatta Kalan Kadının Acı Deneyimi

Doktorlar, genç kadının kahvedeki böcekler nedeniyle anafilaktik şok geçirdiğini belirtirken, kadının yaşadığı travma sonucu kalıcı olarak kör olduğu ortaya çıktı. Yoğun bakımda 36 saat geçiren kadının son mesajının “Hiçbir şey göremiyorum” olduğu ifade edildi.

Kahve Şirketinden Tepki ve Otomatın Kaldırılması

Kahve Şirketinden Tepki ve Otomatın Kaldırılması

Yaşanan olayın ardından kadın, kahve şirketiyle iletişime geçerek durumu bildirdi. Şirket, paranın geri verileceğini belirtse de kadının yaşadığı travmanın karşılığı olarak görülmedi. Havaalanı yetkilileri ise kahve otomatının kaldırılmasına karar verirken, böceklerin otomata nasıl girdiği konusunda inceleme başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.