DOLAR 32,5650
EURO 34,9596
ALTIN 2.447,87
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İsmail Küçükkaya sessizliğini ilk kere bozdu

22.06.2020
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nden Hande Zeyrek’e konuşan İsmail Küçükkaya’nın açıklamaları şöyle…

KARALAMA KAMPANYASI, İTİBARSIZLAŞTIRMA ÇABALARIYLA BİRLİKTE DEĞERLENDİRİLMELİ

– Siz de özel hayatınıza ilişkin bir takım iddialarla saldırıya uğruyorsunuz…

Fazla açık yok mi? Ne anlatayım fakat? Bu yalan yanlış iddialarla ilgili konuşmak istemiyorum. Kamuoyunu meşgul etmeyelim.

– Cevap hakkınızı neden kullanmıyorsunuz?

Bizim boşanmamız karşısında tarafın talebi üstüne anlaşmalı olarak gerçekleşti. Yani rakip davasından, iddiasından vazgeçti ve boşanma kararı da yine kendisinin talebiyle 30 Ocak 2020’de kesinleşti. Resmi Olarak boşanmamızın üzerinden bugüne değin 6 ay geçti. Neden şu anda bu asılsız iddiaları bitmiş gündeme getirdiğini kamuoyunun takdirine bırakıyorum, Ayrıca bu iddiaları sahiplenenler ile benim gibi gazetecilere eş zamanlı yürütülen itibarsızlaştırma çabalarının birlikte değerlendirilmesi gerekir.

Karalama kampanyasını iki yıl önce boşanma davasının açılmasıyla başlatan malum basın kuruluşuna karşı açtığımız tazminat davalarından birisi sonuçlandı. Duruşma o kuruluşu 30 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum etti. Yasal mercilere müracaat etme dıştan hiçbir izah etme yapmadım. Bir hakkımız varsa hukuki yollarla aranmasını tercih ederim. Nitekim şahsımı ve mesleki varlığımı kasıt bölge bu kötüleme ve linç kampanyasına karşı da yasal yollara başvuruyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.