DOLAR 32,5877
EURO 34,8539
ALTIN 2.496,12
BIST 9.657,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

İsmail Balaban’nın bulunduğu 500 pehlivan Pamukkale’ye geliyor

16.08.2021
A+
A-

Pamukkale Belediyesi, tarihte ilk kez yağlı pehlivan güreşlerini şehir merkezinde gerçekleştirecek. 22 Ağustos 2021 Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda saat 10.00’da başlayacak olan güreşler gün boyu büyük heyecanla devam edecek. Aktif olarak güreş sporuna devam eden ve Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemer kazanan başpehlivanların tamamı Pamukkale Yağlı Güreşleri’nde boy gösterecek. Aralarında Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Recep Kara, Orhan Okulu, Fatih Atlı, Şaban Yılmaz, Osman Aynur ve Mehmet Yeşil Yeşil gibi altın kemer sahibi 38’i başpehlivan 500 pehlivanın yer alacağı Pamukkale Yağlı Güreşleri, adeta nefesleri kesecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ata sporu olan yağlı güreşe Pamukkale olarak ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Böylesine önemli bir organizasyon için gerekli çalışmalara başladık. Ülkemizin en önemli başpehlivanları ile birlikte Pamukkale’ye 500 pehlivan gelecek. Büyük mücadelelerin verileceği Pamukkale Yağlı Güreşleri’ne tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Eren Elyesa Polat
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.