DOLAR 32,3072
EURO 34,6552
ALTIN 2.409,24
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

İrfan Buz: ‘Adanaspor maçında inşallah ilk galibiyeti alacağız’

24.06.2020
A+
A-

Yeşil-beyazlılar ile 1,5 takvim anlaşma imzalayan İrfan Buz, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Takıma olan inancını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Çok nitelikli bir takımımız var ve ben bu takıma inanıyorum. Değiştirebileceğimiz olayları değiştireceğiz ve kendimize bakacağız” şeklinde konuştu.

“Galibiyetle başlamak istiyoruz”

Bursaspor’dan öneri geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini bildiren Buz, “Her şeyden evvel burayı özlemişim. Burada olmaktan çok mutluyum. Bursa il sınırlarına geldiğim süre defalarca sevinçliyim fakat buraya, Özlüce’ye varmak sahiden benim için fazla mutluluk verici. Şunu da belirlemek istiyorum Sayın başkandan teklif aldığımda hiç düşünmeyerek, özellikle bu durumda içinden gelerek kabul ettim. Kalan 5 maçımız var. Çok mutluyum, buradaki insanlardan da inanılmaz destek alıyorum. İlk maçımıza çıkıp, 3 puanı aldıktan daha sonra yolumuza sürdürmek istiyoruz. Bazı şeyler nasıl başlıyorsa öyle gider, biz de galibiyetle başlamak istiyoruz” diye konuştu.

“Bursaspor’u herkese gururla anlatıyorum”

Bursaspor’un son durumuna ilişkin de görüşlerini paylaşan tecrübeli teknik adam, “Benim için çok kaliteli bir takım var ve ben bu takıma inanıyorum. Şu anki pozisyonumuzda her futbolcumuz çok değerli. Final maçlarında herkesin enerjisine, vereceği maksimum katkıya ihtiyacımız var. Ben Almanya’da kalıyorum, bazen Bursa’yı anlatıyordum. Bursaspor, şu an TFF 1. Lig’de ama Süper Lig şampiyonu bir takım. Bunu da herkese gururla anlatıyorum, sizlerden biri olduğum için sahiden gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“Taraftarlarımız bize inansın”

Yeşil-beyazlı taraftarlara ve futbolculara da seslenen Buz, “Taraftarımız bize inansın, zaten desteği veriyorlar çok teşekkür ediyorum. Futbolcularımıza da şunu bildirmek istiyorum. Bizim değiştirebileceğimiz olayları değiştireceğiz. Biz kendimize bakacağız, ilk önce ilk maçımız Adanaspor ile. Adanaspor maçıyla birlikte pozitif bir havayı yakalamamız gerekiyor. Ben takımıma inanıyorum. Süper Lig’de edinmek zorundayız, her şeyimi vereceğime söz veriyorum. Biz bunu yapacağız, taraftarımızdan hayır duaları alarak desteklerini hissedeceğiz. Adanaspor maçında inşallah ilk galibiyetimizi alacağız. Maçlara tek tek bakacağız. Ben futbolculara muavin olacağım, eylemi gerçekleştiren futbolcular olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Samet Çayır

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.