DOLAR 32,2997
EURO 34,8015
ALTIN 2.407,28
BIST 10.252,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

İrem Derici’den Sedat Doğan’a evlenme teklifi!

22.12.2019
A+
A-

Hürriyet Gazetesi’nden Cengiz Semercioğlu’na konuşan Sedat Doğan, “Boşandıktan 2-3 ay sonra yeni bir ilişkiye başladım” ifadesinde bulunduktan sonra Semercioğlu’nun sorularına şöyle yanıt verdi:

Ünlü biriyle mi?

– Evet… İrem (Derici) ile… İyi bir ilişkimiz vardı. Bu ilişki medyaya yansıdıktan sonra Işın yeni bir projesi olmamasına rağmen sabah programlarına katılmaya başladı. Tabii o programlarda da Işın’a benim ilişkim soruldu. Işın o sorulara çok üzüldü, hatta bir iki programda ağladı. Sonrasında Işın’la kızımız için ilişkimize bir şans daha vermeyi konuştuk.

İrem’le ilişkini bitirdin mi?

– Evet, bu durum İrem’le ilişkimizi etkiledi. İrem’le konuştuk ve ilişkimizi bitirmeye karar verdik. Çünkü kızımız için Işın’la evliliğimize bir şans daha verebileceğimizi düşündüm. Fakat benim ilişkim bittikten sonra Işın’ın hayatına birisi girdi.

Biz İrem’le İtalya’ya tatile gittik. Tekneyle Venedik’e geçerken İrem şampanya çıkardı ve “Ulan benimle evlen” dedi. Ben dedim ki “Lan ben seninle evlenmez olur muyum? Tabii ki evlenirim. Ama durumlar çok karışık.” O da “Allah senin belanın versin” diyerek şişeyi fırlattı. 2-3 gün böyle kaos geçti. Türkiye’ye döndükten sonra Işın, televizyonlara çıkmaya başladı, biz de ayrıldık. Benim öfkemde de hep şu vardı: Yahu kadın madem barışmayacaktın, bıraksaydın ya beni. Ben İrem’le evlenecektim, belki çocuklarımız olacaktı.” İrem de sonra gitti, bana inat Venedik’te aynı yerde ilk eşi Rıza Esendemir’e evlenme teklifi etti. Sonra onlar da ayrıldı… Kızın da hayatına dokundu.

CENGİZ SEMERCİOĞLU’NUN RÖPORTAJININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.