İran’da mahsur kalan oyuncu yurda döndü!
Oyuncu İlayda Akdoğan salgın nedeniyle dört ay mahsur kaldığı İran’dan birincil fırsatta İstanbul’a uçtu. Basketbolcu sevgilisi Roham Kabir’le Qatar Airways’le Doha aktarmalı olarak yurda geldiğini söyleyen oyuncu İlayda Akdoğan, uçuşla ilgili sorulara da cevap verirken ne dek mutlu olduğunu anlattı.
Sabahleyin Gazetesi’nden İlker Gezici’nin haberine kadar oyuncu İlayda Akdoğan, özel bir müsade almadığını, kendisine de cümbür cemaat gibi olağan prosedürlerin uygulandığını belirtti.
Kazanç gelmez soluğu alışverişte bölge oyuncu, şöyle konuştu: “Resmen bir şey kalmamış. Temel ihtiyaçları alıyoruz… Hâlâ şoktayım, burada olduğuma inanamıyorum. İnanılmaz bir his var içimde… İran’da 4 ay kaldıktan sonra o kadar özlemişim ki burayı, reel gibi gelmiyor.”