DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

iPhone XS ve iPhone 9 nasıl olacak? (Video)

05.09.2018
A+
A-

Geçtiğimiz yıl Apple, 3 yeni iPhone modeli tanıtmıştı. Bunlar iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modelleriydi. Apple’ın 10. yıla özel çıkardığı iPhone X, güncellenerek bu yıl iPhone XS olarak karşımıza çıkacak.

iPhone XS özellikleri nasıl olacak?

iPhone ailesinin 10. yılına özel çıkan iPhone X, yenilenerek iPhone XS olarak karşımıza çıkıyor. 12 Eylül’de tanıtılacak olan iPhone XS özellikleri yazımızda!

iPhone XS, özellik ve fiyat olarak ortanca model olacak. En tepe modele ise 6.5 inçlik iPhone XS Plus modeli gelecek. iPhone XS modellerinin ekran ve batarya özellikleri hariç birebir aynı olması bekleniyor.

iPhone XS Plus nasıl olacak! İşte tüm bilinenler!

iPhone XS Plus ile beraber, Apple’ın onuncu yıla özel olarak geliştirdiği akıllı telefonu iPhone X için ilk kez yeni bir versiyon gelecek. Peki, XS Plus’ta bizi hangi özellikler karşılayacak?

7 nm teknolojisiyle üretilen A12 işlemcisi, 4 GB RAM, 64 – 256 ve 512 GB depolama seçeneği ve arka tarafta çift 12 Megapiksellik kamera, iPhone XS ve iPhone XS Plus modellerinin ortak özellikleri olacak. Kasa tarafında ise OLED ekran ve paslanmaz çelik kaplama da yine ortak özellikler arasında.

iPhone XS’in başlangıç fiyatı 899 Dolar, iPhone XS Plus’ın ise başlangıç fiyatının 999 Dolar olması bekleniyor. İşte bu noktada bir de uygun fiyatlı alternatif olan iPhone 9 devreye giriyor.

iPhone 9 özellikleri ve XS modellerine göre farklılıkları

iPhone 9 modelinin yaklaşık fiyatı 799 Dolar seviyesinde olması bekleniyor. 6.1 inç büyüklüğünde LCD ekranla gelecek olan iPhone 9, diğer modellerdeki OLED ekrana sahip olmayacak.

Gücünü yine A12 işlemcisinden alacak olan iPhone 9, 3 GB RAM ile gelecek. Depolama seçeneğinde ise 512 GB bulunmayacak. Sadece 64 ve 256 GB seçenekleri olacak.

Paslanmaz çelik kasa yerine alüminyum kasa ile maliyetin düşürüleceği modelde ayrıca arka tarafta tek 12 Megapiksellik kamera kullanılacak. Bu kamerada XS modellerindeki gibi OIS olacak. Batarya olarak da iPhone 9 ile iPhone XS’in benzer seviyede olması bekleniyor.

Dilerseniz iPhone XS Plus, iPhone XS ve iPhone 9 nasıl olacak sorusuna cevap verdiğimiz video ile sizleri baş başa bırakalım. İyi seyirler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.