DOLAR 32,2435
EURO 34,7726
ALTIN 2.437,04
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

iPhone XS satışları nasıl gidiyor?

12.10.2018
A+
A-

Bugün Reuters tarafından yayınlanan haberde, yeni iPhone modellerinin ana üreticisi olan Foxconn’un son üç ayda gelirini yüzde 30 artırarak, 19 milyar dolarlık bir gelir elde ettiği bilgisi aktarıldı. Görünen o ki yeni iPhone modellerine oldukça yüksek bir talep var.

iPhone XR’a beklentinin üstünde talep geldi!

iPhone XR ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugün yayınlanan bir rapora göre iPhone XR modeline beklenenin üzerinde talep olduğu açıklandı.

Son zamanlarda Amerika ve Çin arasında yaşanılan diplomatik kriz sonrasında Apple’ın hisselerinde yüzde 6.9‘luk bir düşüş yaşanmıştı. Fakat bu düşünün Apple’ın iPhone XS satışları üzerinde olumsuz bir etki yaratmayacağı da bugün paylaşılan raporda ayrıca belirtildi.

Her ne kadar iPhone XS  satışları ilk güne kıyasla düşse de Apple’ın, yeni iPhone modellerinden bu yıl 60 milyar veya 62 milyar dolar kâr elde etmesi bekleniyor. Foxconn tarafından paylaşılan veriler ise Apple’ın bu tezini doğruluyor.

21 Eylül’de satışa sunulan XS modelinin fiyatı ise  999 dolardan başlıyor. Bu zamana kadar piyasaya sunulan en büyük iPhone modeli olan XS Max ise 1099 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

iPhone XR’a beklentinin üstünde talep geldi!

iPhone XR ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugün yayınlanan bir rapora göre iPhone XR modeline beklenenin üzerinde talep olduğu açıklandı.

Her ne kadar yüksek fiyat etiketinden dolayı kullanıcıların olumsuz eleştirisine maruz kalan, Apple’ın  yeniden başarılı satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. Son olarak ise aşağıdan sizler için hazırlamış olduğumuz XS Max inceleme videosunu da izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.