DOLAR 32,5059
EURO 34,9169
ALTIN 2.447,53
BIST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

iPhone Xr ön inceleme (VİDEO)

13.09.2018
A+
A-

Bizde olan biteni yerinde takip ederken, aynı zamanda canlı yayın aracılığıyla tüm detayları sizlere aktardık. Bu kapsamda diğer iPhone modelleri ile benzer şekilde, Türkiye’nin ilk iPhone Xr ön incelemesi ile karşınızdayız.

iPhone Xr özellikleri ve fiyatı

Teknik özelliklerden kısaca bahsetmek gerekirse, 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Apple A12 işlemciden güç alan iPhone Xr, diğer modellerin aksine arka tarafında 12 Megapiksel çözünürlüğünde tek bir kameraya sahip.

64 GB’ın yanı sıra 128 GB veya 256 GB depolama alanı kullanıcıların tercihine sunulurken, renk tarafında ise daha önce belirttiğimiz gibi beş farklı seçenek sunuluyor.

Apple Watch Series 4 ön inceleme (Video)

Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 4 ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Bakalım, Apple Watch 4 ile ne gibi yenilikler sunuyor?

Artık Touch ID ile tamamen vedalaşan Apple, iPhone XR modelinde de Face ID kullanmayı tercih etmiş. iPhone X ile aynı şekilde kullanılan bir arayüze sahip olan model, Apple A12 Bionic işlemciden gücünü alıyor.

Kameraya özellikleri bazındaysa, iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerinde gördüğümüz çift kamera, bu modelde yerini bu kez tek kameraya bırakmış. 12 Megapiksellik geniş açılı kamera ise iPhone Xs modellerindeki geniş açılı lens ile aynı özelliklere sahip.

Yani f/1.8 diyafram aralığına sahip olan kamerada 6 elementli bir lens ve OIS desteği mevcut. Ayrıca iPhone Plus modellerinin en sevilen özelliği Portre modu renkli iPhone ile de kullanılabilecek.

iPhone Xs Max tanıtıldı! İşte tüm detaylar!

iPhone XS Max resmi olarak tanıtldı. İşte Apple’ın uzun süredir beklenilen büyük ekranlı yeni iPhone modelinin tüm detayları; iPhone XS Max özellikleri ve fiyatı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.