DOLAR 32,5991
EURO 34,7956
ALTIN 2.409,60
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

iPhone SE 2020’nin AnTuTu skoru belirli oldu! Geçen hafta tanıtılan iPhone SE 2020 AnTuTu skoru muhakkak oldu Beklenenden fazla daha iyi bir performansı…

23.04.2020
A+
A-

Telefonun Türkiye fiyatı halk kadar oldukça yüksek bulunsa da ABD ve Avrupa ülkeleri için bu durum geçerli yok. Kesinlikle geçen hafta tanıtılan en yeni iPhone modeli AnTuTu Benchmark testine girecekti. Yeni yayımlanan testin raporlarına kadar telefon, iPhone XS Max’deri daha yüksek bir puan aldı.

iPhone 11 serisine şiddet veren Apple A13 Bionic ile birlikte gücüne zorlama katan yeni nesil iPhone SE, AnTuTu Benchmark testinden 492.162 puan alarak şu an iPhone 11’in anında arkasında geliyor. Bu ise telefon için epeyce başarılı bir netice.

Apple iPhone SE 2020 yapılan AnTuTu Benchmark testinde iPhone XS Max‘deri daha iyi performans gösteriyor. iPhone SE 2020’de 3 GB RAM yer almasına rağmen performans olarak kullanıcılarını memnun edecek gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.