DOLAR 32,4643
EURO 34,6970
ALTIN 2.435,69
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

iPhone SE 2020 sevkiyat süreleri için iyi haberApple’ın bu sene tanıttığı iPhone SE 2020 sevkiyat süresi için yeni bir veri paylaşıldı. Oluşan verilere…

12.05.2020
A+
A-

JP Morgan’a tarafından ikinci tür iPhone SE’nin taşıma sürelerinin kısaldığı bildirildi. Müşteri verilerine dayanan bu bilgiye takriben telefonun tanıtımından sonraki dördüncü haftada, cihaz gönderilerinin müşterilere 10 gün içinde ulaştığı açıklandı.

Bu istatistik, tanıtımdan sonraki üçüncü haftasında aygıt gönderisinin müşteriye varmak süresi 18 gün olduğu göz önüne alındığında, teslimat süresinde bir haftalık düşüş yaşandığı görülüyor.

Analistlere tarafından, ABD’de de iPhone SE 2020 siparişi verildikten sonradan bu sürenin 22 günden 15 güne düştüğü görülüyor. ABD dıştan Çin ve Batı Avrupa’daki iPhone SE 2020 teslimat süreleri de kısalıyor.

Bu verilerin Apple’ın çevrim içi mağazasında yer alan teslimat sürelerinin karşılaştırmasından elde edildiğini de belirtelim. Ülkemizde demin iPhone SE 2020 stoğu bulunmuyor, umarız bu iyileşme ülkemiz için de geçerli olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.