DOLAR 32,3549
EURO 34,7693
ALTIN 2.395,98
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

iPhone SE 2 için yepyeni bilgiler sızdı!

09.01.2018
A+
A-

Apple, hem küçük telefondan hoşlanan müşterileri hem de orta segment telefon pazarı için 2016 yılında piyasaya sürdüğü iPhone SE ile önemli bir başarı elde etmişti. Son bir kaç aydır ikinci nesil iPhone SE dedikoduları yapılmaya başladı.

 

iPhone SE 2 için çok henüz pek fazla detay yok. En azından Apple ürünleri ile ilgili isabetli tahminler yapan analistlerden konu ile ilgili herhangi bir bilgi gelmedi. Fakat Sachin Bhatt‘in çok güvenilir bir kaynağa dayandırdığı iddiasına göre iPhone SE 2, iPhone X ve iPhone 8‘nin önemli bir özeliğine sahip olacak.

Sachin Bhatt‘e göre yeni nesil iPhone SE’nin arkası tıpkı Apple’ın amiral gemi modellerinde olduğu gibi tamamen cam olacak. Bu da kablosuz şarj desteğinin olacağı anlamına geliyor. Kulaklık jackı ise ilk nesilde olduğu gibi aynen kalacak.

iPhone SE, 2015 yılında piyasaya çıkan iPhone 6s’te kulanılan A9 çipinden güç alıyordu. iPhone SE 2’nin dört çekirdekli A10 Fusion işlemci ile gelmesi bekleniyor. Çerçevesiz ekran beklentileri olsa da tasarımsal anlamda değişiklik olup olmadığı henüz net değil. Apple’ın geçmiş planları baz alınarak yeni nesil iPhone SE’nin Mart ya da Nisan ayında tanıtılması bekleniyor.

:: Sizce Apple bu yıl 4 inçlik bir model tanıtacak mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.