DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

iPhone 11 Pro Max’ın gece modu ortalığı karıştırdı!

13.09.2019
A+
A-

Dün Twitter’da paylaşılan iki görsel kısa süre içerisinde büyük bir tartışma konusuna dönüştü. İlk dijital süper model olarak tanınan Kanadalı Coco Rocha, iPhone 11 Pro Max ve iPhone X ile çekildiğini iddia ettiği iki fotoğraf paylaştı.

İlk fotoğrafta iPhone 11 Pro Max’ın düşük ışık koşullarında üst seviye bir performans sergilediği görülüyor. Ancak, aynı fotoğrafın iPhone X ile çekilen haline baktığımızda iç karartacak kadar kötü olduğunu görüyoruz.

Tartışma tam bu noktada başlıyor. Bazı kullanıcılar iki cihaz arasındaki farkın gerçekten bu seviyede olduğunu savunuyor. Ancak, bazı kullanıcılar ise iPhone X’in düşük ışık performansının bu kadar kötü olmadığını belirtiyor. Odaklama noktası değiştirilerek bilinçli olarak böyle bir fotoğrafın ortaya çıkarıldığını savunuyor.

Yani, bu paylaşımı Apple tarafından yapılan reklam çalışmalarının bir parçası olarak görüyorlar. iPhone 11 Pro Max gece modu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? iPhone X ile 11 Pro Max arasında gerçekten bu kadar fark bekliyor musunuz?

Don’t ask me how but I got my hands on the new iPhone 11 tonight! ? Swipe through to see the difference between the 11 and the X in low light. ?#notsponsored #butapplecansponsorme #callmypeople #timapple #iphone11promax #iphoneevent #iphone11 pic.twitter.com/wZHn6ugRQv

— Coco Rocha (@cocorocha) September 12, 2019

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.