DOLAR 32,3628
EURO 34,8966
ALTIN 2.385,77
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

iPhone 11 için sıraya girenlere Tim Cook sürprizi

20.09.2019
A+
A-

Apple’ın New York Regent Caddesi üzerindeki mağazası da diğer Apple mağazaları gibi oldukça yoğun bir gün geçirdi. iPhone severler, en yeni iPhone modellerini satın almak için uzun bir kuyruk oluşturdu. Sabah 06:00’dan itibaren müşteri akınına uğrayan Apple mağazası saatler ilerledikçe daha da kalabalıklaştı.

Tim Cook arrives at @Apple 5th Ave reopening as iPhone 11s go on sale. Greeted by about 300 customers. After a few selfies, some handshakes he made his way inside. 24-hour store reopens at 8 after being closed for nearly 3 years for renovations. More on @SquawkCNBC pic.twitter.com/aV2Z0WgJLS

— Rahel Solomon (@RahelCNBC) 20 Eylül 2019

Yeni iPhone modelleri için oluşan kuyruklar yalnızca ABD ile sınırlı değildi. Sosyal medyada yer alan görüntülere göre Singapur, Sidney ve Berlin’deki mağazalarda da belirli kuyruklar oluştu.

Always impressive how Apple inspires Fandom. This is the line outside the Sydney Apple Store on #iPhone11 launch day. pic.twitter.com/FIhAEgQF33

— Ben Rudolph (@BenThePCGuy) 20 Eylül 2019

Apple‘ın eylül ayı itibariyle hayatımıza dahil ettiği yeni iPhone modelleri, daha başarılı kameraları, daha uzun pil ömürleri, daha dayanıklı ekranları ve daha hızlı işlemcileri ile dikkat çekiyor. Bazı analistler, Apple’ın bu özelliklerle birlikte oldukça iyi geri dönüş alacağını öngörüyor.

JP Morgan yaptığı açıklamada Apple’ın 2019 yılındaki 184 milyonluk satış tahmininin devam ettiğini duyurdu. 2020’de Apple’ın 195 milyonluk akıllı telefon satışına imza atacağı öngörülüyor.

Önde gelen Apple analistlerinden biri olan Ming-Chi Kuo ise, Çin’deki alıcıların özellikle iPhone 11 ile yakından ilgili olduğunu belirtti. Çinli tüketicilerden gelen talepler, markanın bu pazardaki satışlarını artırmasına yardımcı olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.