DOLAR 32,3892
EURO 34,7838
ALTIN 2.398,22
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

iOS için Halide yepyeni özelliklerle güncellendi!

07.03.2018
A+
A-

Halide 1.7 güncellemesi ile birlikte uygulama kullanıcılarına portre modu desteği ve yeni derinlik efektleri sunuyor. Akıllı yüz tanıma ve ilgi noktası tespiti ile portre modu fotoğrafları için arka plan bulanıklığı efektleri de artık çok daha iyi bir şekilde sağlanıyor.

Portre modu, derinlik efektleri kullanılan bir fotoğraf çekerken sensörün 3 boyutlu alanının bir taslağını göstermek için tasarlanmış yeni Derinlik Artırma özelliğini getiriyor. Portre ön izleme modu ise açık olduğunda, efektlerle fotoğrafın nasıl görüneceği hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor. Uygulama ile çekilen tüm derinlik aktif fotoğraflara yeni 3 boyutlu fotoğraf görüntüleyiciyi kullanarak bakmak mümkün.

iPhone X sahipleri içinse artık TrueDepth kamera desteği sağlanıyor. Kullanıcın portre efektleriyle selfie çekmesi için yeni araçlar sunulduğunu da belirtelim. Yine ön kamera için de Derinlik Artırma sunulurken, kullanıcılar derinlik haritalarını dışarı aktarabilecekler.

Bunlara ek olarak, daha hızlı fotoğraf çekme ve tepki süreleri vadediliyor. Ayrıca, daha çabuk başlama süresi ile güncelleme fark yaratıyor. Yeni tasarım özellikleri ve Darkroom fotoğraf düzenleme uygulamasında fotoğraf açma için destek de yeniliklerden. Uygulamanın yeni sürümünü kutlamak amacıyla 48 saat süreyle uygulamanın uygun fiyatla satın alınması mümkün.

:: iPhone ile fotoğraf çekimi için siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.