DOLAR 32,2958
EURO 35,0443
ALTIN 2.475,18
BIST 10.507,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

iOS 14 ile gelecek yeni emojiler belli oldu!

17.07.2020
A+
A-

Emojiler olmasaydı ne yapardık? İlk emoji bundan 21 yıl önce yayımlandı ve şu an artık evrensel bir kendini ifade ediş şekline dönüştü.

Özellikle mesajlaşırken, duyguların ifadesi olan emojiler her geçen gün artıyor ve çeşitli hale geliyor. 17 Temmuz Dünya Emoji Günü kapsamında Apple da iOS 14 güncellemesi ile gelecek emojilerini yayımlamış oldu.

Apple matruşka bebeğinin emojisini eklerken, yeni bir ninja emojisi de ekliyor. Bumerang ve anatomik ifadeler ve bu yılın popüler içeceği olan bubble tea de emoji olarak ekleniyor.

Ayrıca iOS 14‘ün Memojileri için iMessage’da çıkartma olarak da kullanılabilecek yeni yüz maskesi stilleri ve renk seçenekleri getirmesi bekleniyor.

Bildiğiniz gibi bu yıl ve belki de ilerleyen yıllar, maskelerle geçecek ve duyguların ifadesi olan emojiler de bu noktada maskeleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.