DOLAR 32,3852
EURO 35,0493
ALTIN 2.326,85
BIST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

iOS 13’teki tasarım değişikliği mağduriyet yaşatıyor

26.10.2019
A+
A-

Güncelleme konusunda oldukça hızlı adımlar atan Apple, iOS 13’ten sonra dört güncelleme daha yayınladı. Şu anda bu sorunların tamamı giderilirken, bu kez tasarımsal bir değişiklik kullanıcıları mağdur etmeye başladı.

Mail uygulaması yeniden tasarlanırken, yanıtla butonunun yanına e-postayı silmeyi sağlayan buton eklendi. Kullanıcıların büyük bir bölümü e-postalara yanıt vermek isterken, yanlışlıkla çöp kutusu simgesine bastığını söylüyor.

Sevindirici olan detay ise yanlışlıkla sildiğiniz bu e-postaları geri getirmeniz için Mail uygulamasında çöp kutusunu açmanız yeterli. Kullanıcılar özellikle Twitter üzerinden tasarım değişikliği nedeniyle yaşadığı bu mağduriyeti Apple’a iletiyor.

Tabi, Apple’ın Mail uygulamasının tasarımında değişikliğe gidip gitmeyeceği hakkında şu anda yorum yapmamamız pek mümkün değil. En azından iOS 14 öncesinde değişiklik yapılması oldukça düşük bir ihtimal.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.