DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

iOS 13.6 ile sıhhat uygulamasına gelen yardımsever nitelik

10.06.2020
A+
A-

Bilindiği üzere iOS 13.5.1 sürümü geçen hafta kullanıcılara dağıtıldı. ABD’li teknoloji devinin eski iOS sürümlerine geri dönüş yolunu kapatma politikasının da devam ettiğini sizlere duyurmuştuk. Bu bağlamda iOS 13.6 için beta sürümü yakın zaman önce yayımlandı. Burada otomatik güncellemeler için daha iyi bir seçenek karşımıza çıkarken bununla beraber Apple’ın afiyet uygulamasına, belirtiler adında yeni bir nitelik eklendiği fark edildi.

Corona virüsü sürecinde birçok şirket konu hakkında egzersiz yapmasıyla gündeme geliyor. Apple da o şirketler arasında yer alıyor. İşte bu kapsamda Apple’ın sevilen sağlık uygulamasına eklenen yeni birim ile birlikte kullanıcıların değişik hastalıkların semptomlarını seri ve basit bir şekilde eklemelerini sağlıyor.

Bu belirtiler aralarında beden ağrıları, baş dönmesi, mide bulantısı, baş ağrısı, iştahta yaşanan değişiklikler, adale ağrıları, bayılma, öksürme ve öteki rahatsızlıklar bulunuyor. Bu yeni özelliğin yaşanan herhangi bir sağlık durumu sorununda profesyoneller ile irtibat kurmanın daha kolay olması namına eklendiği belirtiliyor.

Veri eklemek isteyen kullanıcılar ”veri ekle” seçeneğine dokunarak, yaşadıkları sıhhat sorunlarını kısaca tanımlama olarak yazacaklar.

iPhone yıllardır beklenen özelliğe kavuşabilir!

WWDC’ye günler kala iPhone 12 hakkında sızıntılar artıyor. Yeni sızıntıya kadar iPhone aramaları için yeni nitelik sunulması bekleniyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.