DOLAR 32,5065
EURO 34,9070
ALTIN 2.425,83
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

iOS 13.1.2 sorunları için kullanıcıları isyan ettirdi

15.10.2019
A+
A-

iOS 13.1.2 aşırı ısınma sorunu dışında arama yapma tarafında ve batarya tarafında da bazı sorunları beraberinde getiriyor. Tabii iOS 13.1.2 sorunları arasında en sinir bozucu olanının arama yapamama durumu olduğunu söyleyebiliriz.

Apple‘ın destek forumları ve Twitter hesabı üzerinden iPhone kullanıcıları sorunları paylaşmaya başladı. Arama yapamama konusunda düzinelerce şikayetin olduğunu söyleyebiliriz.

Destek forumuna yazan bir kullanıcı da şunları söyledi:

“Güncellemeden sonra telefon ısınıyor. Bataryası boşalıyor ve en kötüsü gelen çağrıları göstermiyor. Telefon çalmadıktan sonra, telefonun anlamı nedirki?”

Ayrıca aşağıdaki iki kullanıcı gibi birçok kullanıcı Apple’ın Twitter destek hesabına benzer sorunları bildirdi.

Got auto-updated to iOS 13.1.2 and now it’s not detecting the cellular network. Can’t find any help online. Has anyone else faced the same issue? @AppleSupport Please help.

— Kadam Jeet Jain (@kaddyiitr) October 15, 2019

What the heck is going on, @Apple? I regret for updating to iOS 13.1.2. I thought my network/connection problems were a carrier issue, and it’s not.
You better work with no rest until this mess is solved.
Shame on you.

— Claudio Menezes (@ClaudioMnzs) October 15, 2019

Apple söz konusu sorunların üstesinden gelmek için yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlayabilir. Ancak, şimdilik bu konuya ilişkin şirket cephesinden yapılan herhangi bir açıklama yok. Yine de kullanıcı şikayetlerinin dikkatle takip edildiğini söyleyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.