DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

iOS 12 Face ID beklenen özellik ile geliyor!

05.06.2018
A+
A-

iOS 12 Beta ile ortaya çıkan çok kullanıcılı Face ID desteği, iPhone X kullanıcılarının Face ID ayarları altında alternatif görünüş kurulumu yapmasına olanak sağlıyor. Kullanıcıların nasıl gözüktüğünü sürekli olarak öğrenmeye devam eden teknoloji, alternatif görünüşlerinizi de tanımlayabiliyor.

Diğer iPhone modellerinde bulunan Touch ID, farklı insanların parmak izleri için de destek sunuyor ancak bildiğiniz gibi Face ID şimdiye kadar sadece tek bir kullanıcı ile sınırlı durumdaydı. Yeni iOS 12 özelliği şapkalı vs. gibi farklı görünüşleri tanımak odaklı tasarlanmış olsa da beta kullanıcıları tamamen farklı yüzler için de özelliğin çalıştığını keşfetmiş durumda.

Ek olarak, iOS 12 Beta içerisinde iPad Pro Face ID teknolojisine dair de ipuçları bulundu. Uzun zamandır şirketin Ana Ekran tuşu olmayan ve Face ID sunacak bir iPad Pro modeli sunacağı yönünde spekülasyonlar bulunuyor. Tabii ki iPhone X için olduğu kadar yeni iPad için de çok kullanıcılı Face ID desteği oldukça kullanışlı olacak. Bazen iOS cihazınızı aile üyelerinizle paylaşmak istediğinizde, cihazı açmak için akla karayı seçtiklerine şahit olmuşsunuzdur. Ayrıca, eğitim ortamlarında da yeni iPad cihazların ortak kullanımı gerektiğinde de bu tarz bir özelliğe ihtiyaç duyulabiliyor.

iOS 12 Beta çıktı! İşte yüklemek için gerekenler!

WWDC 2018’de duyurulan iOS 12 için ilk Beta yayınladı. iOS 12 Beta sürümünün detayları ve iOS 12 Beta nasıl yüklenir? sorusunun cevabı!

WWDC 2018 etkinliğinde duyurulmayan daha birçok özellik beta sürümü ile ortaya çıkacak gibi gözüküyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.