DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 22°C

iOS 12 bir kullanıcı çilesine son veriyor!

05.07.2018
A+
A-

Başta da belirttiğimiz gibi iki faktörlü doğrulama biraz zaman alıcı. Ayrıca, kısa mesaj ile gelen 6 haneli şifreyi de bazen aklınızda tutmak güç olabiliyor. Hatta daha yazarken bir anda unutup tekrar mesaja dönmek zorunda bile kalabiliyorsunuz. Bu şifrelerin bir zaman limiti olduğunu da hatırlatalım.

Bunun kullanıcılar için bazen çile haline geldiğinin farkında olan Apple, iOS 12 sürümü ile birlikte büyük bir kolaylık sağlayacak. Dahili iOS özelliği ile iki faktörlü doğrulama için gelen mesaj içerisindeki şifre otomatik olarak kopyalanıyor ve ilgili kutucuğa yapıştırılıyor. Böylece hiç ekran değiştirmeden veya üstten gelen mesajı aklınızda tutmaya çalışmadan kolayca ilgili servis veya uygulamaya giriş yapılması sağlanıyor.

Duyurulmamış en iyi 10 iOS 12 özelliği!

WWDC 2018 etkinliği sırasında Apple, iOS 12 ile gelen bazı yenilikleri duyurmamış durumda. ShiftDelete.Net olarak sizler için bu duyurulmamış en iyi 10 iOS 12 özelliği için bir liste hazırladık.

Bu işlevsel iOS 12 yeniliğini iş üstünde görmek için aşağıdaki videoya da bir göz atmanızı öneriyoruz. Peki siz, bu yenilik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum kısmından lütfen bizimle paylaşın.

The single best new feature in iOS 12. from r/iphone

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.