DOLAR 32,3964
EURO 34,6184
ALTIN 2.389,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Instagram’da mesajlaşma Messenger gibi oldu!

27.03.2018
A+
A-

Snapchat gibi açıldığında karşımıza direkt kamera çıkan uygulama, her gün kullandığımız Instagram üzerinde ki mesajlaşma özelliğini kaldırmak için atılan bir adımmış gibi gözüküyor. Uygulamanın App Store ve Google Play Store açıklaması şu şekilde:

Eğlenceli mesajları daha önce hiç olmadığı kadar hızla oluştur ve paylaş.
• Instagram arkadaşların anında eklenir.
• Özel yüz filtreleri, Boomerang ve Instagram’ın yaratıcı araçları.
• Arkadaşlarının resimlerini yeniden düzenle.

Instagram eskiye dönme kararı aldı!

Instagram kullanıcıların yıllardır süregelen şikayetlerini sonunda dikkate aldığını gösterdi. Şirket, 2016 yılından beri kullandığı algoritmada değişikliğe gidiyor.

Bugün Android ve iOS için yukarıda bahsettiğimiz altı ülkede kullanıma sunulacak olan uygulamayı şu anda yüklerseniz, gelen kutusu Instagram uygulamasından kaybolur ve yalnızca Direct uygulamasından gelen mesajlarınıza erişebilirsiniz. Bir uygulamada hem Instagram gönderilerine bakıp hemde mesajlaşma yapabiliyorken, bunlar için artık iki uygulamaya birden ihtiyacımız olacak.

:: Sizce Instagram’ın hamlesi doğru mu?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.