DOLAR 32,1909
EURO 34,9689
ALTIN 2.510,39
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Instagram engelleme için önemli yenilik getiriyor Instagram, hesap engelleme için kullanıcılara önemli bir yeniliği kazandrımaya hazırlanıyor. Uygulama…

07.07.2020
A+
A-

Günümüzde Instagram’ın kullanıcı sayısı çok büyük sayılara ulaşmış durumda. Bunun için de çalışmalarına devam eden uygulama, kullanıcıların engelledikleri hesapları kolay yönetebilmesi ve engellemesi için çalışma içinde. Özellik, tersine mühendislik sayesinde ortaya çıkarıldı. Çıkaran mühendis ise Alessandro Paluzzi oldu.

Özelliğe bakıldığında Instagram hesap engelleme sayfasında, engellenen kişilere ekleme yapma seçeneği gelecek. Bunun sayesinde kullanıcılara uygulama tarafından engellenmesi önerilen kişiler sunulacak. Böylelikle kullanıcıların, gizlilik seviyesini daha yüksek tutması ve bunu kendisinin yapması amaçlanıyor.

Hesap ayarlarında gizlilik kısmında girildiğinde engellenen kullanıcıların olduğu bölümde, listelenen kullanıcıların sağ üst kısmında artı tuşu görülüyor. Bu tuşa dokunulduğunda kullanıcıya özel olarak engellenmesi önerilen kişiler gösterilecek. Bu gösterimde de kullanıcıları kolayca engellemek olacak.

Bu adımla birlikte kullanıcıların daha gizli ve güvenli platform kullanımı sağlaması amaçlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.