DOLAR 32,3694
EURO 34,7789
ALTIN 2.394,73
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İngiltere’de eğlenen kadınları gizliden videoya alan TikTok kullanıcısı tepki çekti

İngiltere’de, genç kadınların gizli görüntülerini çeken ve bunları TikTok hesabından paylaşan kullanıcı büyük tepki çekti. Çoğu kişi, kadınların rızası olmadan videolarının çekilmesinin suç olduğunu söyleyerek kullanıcıdan videoları kaldırmasını istedi.

15.12.2023
A+
A-

TikTok kullanıcısı İngiltere’de gece dışarıda eğlenen açık giyimli kadınların gizli görüntüleri çekip paylaştı. Kullanıcı, çoğunlukla Manchester’daki bar ve gece kulüplerine giden genç kızlara ait gizli görüntüleri çekti ve bunlar milyonlarca kişi tarafından izlendi. Videoların çoğunluğunda genç ve yarı çıplak kadınlar görünüyor ve hiçbirinin kamerayı fark etmediği görülüyor.

GÖRÜNTÜLER MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

Birleşik Krallık‘ta arkadaşlarıyla eğlenceli bir gece geçirmek için yola çıkan çok sayıda genç kadının gizliden görüntülerini çeken bir TikTok kullanıcısı, görüntüleri hesabında paylaşın büyük tepki çekti. Kullanıcının , Avrupa çapında, çoğunlukla da Manchester’daki bar ve gece kulüplerine giden genç kızlara ait gizli görüntüleri kısa süre içinde milyonlarca kişi tarafından izlendi.

ÇEKİLDİKLERİNDEN HABERLERİ YOK

Hesap “şehrin gece hayatını kaydettiğini” iddia etse de, görüntülerde büyük çoğunluğunda genç ve yarı çıplak kadınlar göze çarpıyor. Arkadaşlarıyla sohbet ederken ya da kaldırım kenarında tek başına oturup atıştırmalıklar yerken, filme alınan kadınların hiçbiri kamerayı fark etmiyor; bu da kameramanın ya gizli olduğu ya da daha uzun bir mercekle çekim yaptığı endişesine yol açıyor.

Videolara TikTok kullanıcıları ‘korkunç’ ve ‘ürkütücü’ yorumlar yaptı. Bazı kullanıcılar kadınların rızası olmadan videolarının çekilmesinin suç olduğunu söyleyerek kullanıcıdan videoları kaldırmasını istedi.

Kaynak: Haberler.com / Sosyal Medya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.