DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

İlkokul ve lise öğrencilerinin ‘World Scholar’s Cup’ başarısı

12.04.2023
A+
A-

Sportif, bilimsel ve sosyal alanda öğrencilerine çeşitli imkânlar sağlayarak yeni başarılara imza atmalarını sağlayan Gökkuşağı Kolejleri öğrencileri, 8-9 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen World Scholars Cup etkinliğinde büyük başarı elde etti. Hem ortaokul hem de lise kademeleri olmak üzere iki grupta düzenlenen etkinliğe kolejin Beylikdüzü Şubesi’nden 60 kişilik ekip katıldı.

Bir sonraki tura katılmaya hak kazandılar
Düzenlenen etkinlikte öğrencilere; ilginç, okullarda öğretilmeyen dersler vermeyi ve farklı statülerdeki insanlar arasında ortak bir zemin oluşturmayı amaçlayan World Scholar’s Cup, Junior ve Senior olmak üzere iki bölüm gerçekleştirildi. Hem ortaokul hem de lise bölümlerinden öğrencilerin katıldığı etkinlikte, kolejin Beylikdüzü Şubesi son sınıf öğrencilerinden Muath Mohammad, Abdullah Alnajjar ve Haya Adnan en iyi “Senior Team Challenge Ödülü”nü, Muath Mohammad “Münazara Şampiyonu Ödülü” ve “Etkinliğin En İyi Akademisyeni” ödülünü kazandı.

Gökkuşağı Beylikdüzü Şubesi ortaokul öğrencilerinden Human Alşemmeri, Mehdi Eliva ve Taium Elkhazin “Küçükler Takım Münazarası”nda birinci olurken, Human Alşemmeri “Küçükler Okul Birincisi” oldu.

Yostena Gebreselassie, Jalal Alwahaib ve Taim Al Tawab, “Kıdemli Bölüm Takım Münazarası”nda birinci olurken, etkinliğin “Yazı Şampiyonu” ise ortaokul öğrencisi Lana Firas Saad Albakri oldu. Başarı sağlayan kolejin öğrencileri, bir sonraki tura katılmaya hak kazandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.