DOLAR 32,3541
EURO 34,8051
ALTIN 2.395,25
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İlk Xiaomi Deneyim Mağazası açıldı – vLog

09.03.2020
A+
A-

Mi Store açılışlarına katılıp takipçilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Bu kez adresimiz İstanbul Maltepe’deki Piazza AVM oldu.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri İstanbul’daki Mi Store Maltepe Piazza AVM mağazası açılış videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

View this post on Instagram

Bu hafta sonu, harika bir deneyim mağazasının açılışında, takipçilerimizle buluştuk. Maltepe’deki Piazza AVM’de açılan @mistorepiazza, gelen ziyaretçilerine harika bir deneyim sunuyor. Bu deneyimlerin neler olduğunu ve açılıştaki sürprizleri, bir vlog ile @shiftdeletenet youtube kanalında paylaştım. Videoda detaylı açıkladığımız gibi bu açılışa özel bir de hediyemiz var. Xiaomi Redmi Note 8, sizden birine gidecek. Yapmanız gerekenler çok basit; @mistorepiazza ve @shiftdeletenet hesaplarını takip etmek + bir arkadaşınızı etiketlemek. Dilediğiniz kadar yorum yazabilirsiniz. Umarım, ihtiyacı olan bir takipçimize gider. Kazananı, salı akşamı canlı olarak seçeceğiz. Buyursunlar ??

A post shared by Hakkı Alkan (@hakki_alkan) on Mar 7, 2020 at 7:45am PST

Mağaza açılışlarına devam eden Xiaomi, İstanbul’daki yeni mağazası için Maltepe Piazza AVM’yi tercih etti. Daha önce İzmir’de bir araya geldiğimiz takipçilerimizle bu kez İstanbul’da buluştuk.

Yeni Xiaomi Mi Store’un bulunduğu Maltepe Piazza AVM’de saat 13:00’da başlayan etkinlikte Hakkı Alkan da takipçileriyle buluştu. Yeni mağazayı da bu sayede takipçilerimizle birlikte gezmiş olduk.

7 Mart Cumartesi günü Maltepe Piazza AVM’de düzenlenen yeni Xiaomi Mi Store açılışı ile mağazada akıllı telefondan MI band’e, notebooktan drone’a, kettle’dan scooter’a yeni nesil teknolojik ürünler sergilendi. Xiaomi’nin tüm ürünlerini yeni mağazada da bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.