DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

İlk Apple Watch prototipleri ortaya çıktı Apple, bir süredir iPhone 9 ile gündemdeyken, bugün de ilginç bir haberle karşımızda. Kuzey İtalya’da…

15.04.2020
A+
A-

Apple iPhone 9‘un çıkış tarihi ile gündemde kalmaya devam ederken, bugün de farklı bir haberle karşımıza çıktı. Kuzey İtalya’da yaşayan 27 yaşındaki koleksiyoncu Giulio Zompetti, topladığı Apple Watch prototiplerini binlerce dolara satmayı planlıyor.

Nadir bulunan iPhone prototiplerinin ardından bu sefer de Apple Watch prototipleri ortaya çıktı. Koleksiyoncu Giulio Zompetti, topladığı ilk Apple Watch prototiplerini basınla paylaştı. Zompetti, yaptığı röportajda cihazları tam olarak nereden satın aldığını söylemekten kaçındı ancak atık tesislerinden topladığına dair imalarda bulundu.

Resimlerde de görüldüğü gibi şimdiye kadar elde ettiği prototiplerin hepsi kırılmış. Ancak anahtar bileşenler hala sağlam olduğu için koleksiyoncu cihazları tamir ederek satmayı planlıyor. Bazı saatlerde, geçmişte iPhone prototiplerinde görüntülenen Star Wars Ölüm Yıldızı benzeri nadir bir logo var.

Cihazların her ne kadar gerçek prototipler olup olmadığı net olmasa da, QR kodları ve logolar oldukça gerçekçi duruyor. Apple tarafından konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmese de Zompetti cihazları kısa süre içerisinde onararak satışa çıkartacak. Cihazları ne kadara satacağı ve çalışabilir hale getirip getiremeyeceği ise net değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.