DOLAR 32,2934
EURO 34,8054
ALTIN 2.408,58
BIST 10.275,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Hızlı şarj teknolojileri ve aksesuarlar- Kısayol # Bölüm 5

01.11.2018
A+
A-

Hepsiburada sosyal medya hesaplarından izleyebileceğiniz Kısayol programının beşinci bölümüyle sizleri baş başa bırakıyoruz. Her Perşembe akşamı saat 19.00’da sizleri Kısayol programımıza bekliyoruz. İyi seyirler… 

Hepsiburada YouTube kanalı
Hepsiburada Facebook sayfası
Hepsiburada Instagram sayfası

Geleceğe dönüş – Kısayol # Bölüm 1

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. İlk bölümümüz “Geleceğe Dönüş” sizlerle. İyi seyirler…

Sesli asistanların evrimi – Kısayol # Bölüm 2

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. İkinci bölümümüz “Sesli asistanların evrimi” sizlerle!

Telefon kameraları ve yapay zeka – Kısayol # Bölüm 3

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. Üçüncü bölümümüz “Telefon kameraları ve yapay zeka” sizlerle

Akıllı saatler en iyi arkadaşınız olur mu? – Kısayol # Bölüm 4

HepsiTV’de her Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanan yeni teknoloji programımız Kısayol başladı. Dördüncü bölümümüz “Akıllı saatler en yakın arkadaşımız mı?” sizlerle

Beşinci bölümde nelerden bahsettik?

Haftanın Gündemi

Retina ekranlı yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı!

Apple’ın New York’ta düzenlediği 30 Ekim etkinliğinde tanıtılan ilk model, Retina ekranlı MacBook Air oldu. Apple’ın resmi lansmanı ile yeni MacBook Air tanıtıldı.

Yeni iPad Pro özellikleri ve fiyatı

Apple’ın New York’ta düzenlediği 30 Ekim etkinliğinde tanıtılan modellerden biri yeni iPad Pro oldu. Apple’ın resmi lansmanı ile yeni iPad Pro tanıtıldı.

Baştan aşağıya yenilenen Apple Mac Mini tanıtıldı!

Apple’ın New York’ta düzenlediği 30 Ekim etkinliğinde tanıtılan ikinci model ise baştan aşağıya yenilenen Mac Mini oldu.İşte Yeni Apple Mac Mini özellikleri ve fiyatı!

Merakla beklenen OnePlus 6T tanıtıldı! İşte özellikleri!

Merakla beklenen OnePlus 6T sonunda tanıtıldı. Ekrandan parmak izi okuyabilen OnePlus 6T özellikleri ile ön plana çıkmayı başarıyor. İşte karşınızda OnePlus 6T özellikleri ve fiyatı!

10 GB RAM’li Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri!
10 GB RAM’li Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri!

Merakla beklenen Xiaomi Mi Mix 3 sonunda resmi olarak duyuruldu. Özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkmayı başaran Mi Mix 3 tüm dengeleri bozmaya geliyor. İşte Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri ve fiyatı!

iOS 12.1 çıkış tarihi açıklandı!

Birçok yeni özelliği kullanıcılara sunacak olan iOS 12.1 çıkış tarihi açıklandı. Yeni güncelleme ile birlikte sunulacak olan yenilikler neler? Gelin, yakından bakalım!

Snapchat masaüstü uygulaması geliyor!

Snapchat, mobil cihazlarımızdaki, kameralar için AR efektleri ve yüz filtreleri ile ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu özellikleri Snapchat masaüstü uygulaması olarak çıkan Snap Camera uygulamasında göreceğiz!

Haftanın Dosya Konusu: Hızlı şarj teknolojileri ve aksesuarlar

Bu haftanın dosya konusu, akıllı telefonlardaki hızlı ve kablosuz şarj teknolojileri oldu. Hayatımızın her noktasında yer alan akıllı telefonların hızlı şarj olması için yaşanan gelişmeler ne durumda? Adaptörler, powerbank modelleri ve kablosuz şarj cihazları hangi aşamalardan geçti?

Bunları Biliyor Muydunuz? (Teknolojinin Doğru Bilinen Yanlışları)

Şarz mı şarj mı?
Parlaklığın otomatik olması batarya ömrünü uzatır
Geceleri uyuyacağınız zaman telefonu şarja takmak çok yanlıştır
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.