DOLAR 32,4920
EURO 34,7217
ALTIN 2.400,78
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

İlhan Palut: ‘3 gole rağmen rakibe pozisyon vermeyen bir Konyaspor vardı’

08.01.2023
A+
A-

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu. Müsabakada 2 kez geriye düşmelerine rağmen iyi bir performans sergilediklerini aktararak, “İzleyiciler için iyi futbol vaat eden bir maçtı. Karagümrük’ün son haftalarda artan form durumları özellikle ofansif etkinlikleri. Hem de bizim her zaman pozitif futbol oynamaya çalışan takım olmamız. Çok iyi zemin ve iklim. Bu vaatler, maça direkt yansıdı. Her ne kadar 2-0’dan çevirmişiz mağlup duruma düşmüşüz son saniyede 3-3’ü yakalamış olsak da geneline baktığımız zaman oyunu çok net domine eden 3 gole rağmen rakibe pozisyon vermeyen bir Konyaspor vardı. Çabanın karşılığında kazanmak isterdik bu oyun karakteri sonucu kaybetsek de ben oyuncularımla gurur duyarım. Performans ve pes etmeme adına teşekkür ediyorum. Bir süredir kazanamıyoruz. Kazanmaya ihtiyacımız var. Daha iyisini yapabiliriz. Salı günü itibariyle hazırlıklarımıza başlayacağız” şeklinde konuştu.

Bora Akyol – Enes Gümüş

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.