DOLAR 32,4413
EURO 34,7704
ALTIN 2.396,49
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İkiz bebeklerine kavuşan İdo Tatlıses: Ben de sizle yeniden doğdum

Yasemin Şefkatli ile mutlu bir evliliği olan İdo Tatlıses, 22 Ocak’ta ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. İkiz bebeklerine kavuşan ünlü isim, doğumda çekilen fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

09.02.2024
A+
A-

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna‘nın oğulları İdo Tatlıses, uzun süredir aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli ile 2021 yılında dünyaevine girmişti.

Mutlu beraberlikleri devam eden ünlü çift, 22 Ocak’ta ilk kez anne baba olmanın sevincini yaşadı.

İkiz oğullları olan ünlü çift, bebeklere İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdi.

İBRAHİM AYEL TABURCU OLDU

Ancak bebeklerden İbrahim Ayel’in kalbinde sorun olduğu ve operasyon geçirdiği ortaya çıkmıştı. Bir süre hastanede tedavi gören minik Ayel, 2 gün önce taburcu oldu.

İkiz oğullarına kavuşan İdo Tatlıses ise doğumda çekilen fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

“SİZİ ELİME ALDIĞIM AN BÜYÜDÜM”

Kendileriyle ilgilenen tüm doktorlara teşekkür eden Tatlıses, “22.01.2024, sadece sizin doğum gününüz değil, bende bugün sizinle yeniden doğdum. Sizi elime aldığım an ise büyüdüm. Büyümekmiş baba olmak ben şimdi anladım. Ben şimdi seni daha iyi anladım babam. Ve bu süreçte yanımızda olan önce ailemize ve sonra tüm dostlarımıza ayrıca teşekkür ederim. İyi ki varsınız, sizleri seviyoruz” ifadelerini kullandı.

Şİmdilerde anne olmanın mutluluğunu yaşayan Yasemin Şefkatli de eşinin paylaşımına “Ben kalp üç adam” yorumunu yaptı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.