DOLAR 32,2497
EURO 34,8407
ALTIN 2.422,43
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

İhlas Koleji Bilim Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazandı

23.03.2018
A+
A-

İstanbul Bilim Olimpiyatları’nın ödül töreni Çapa Fen Lisesi’nde yapıldı. Törende konuşan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, İstanbul Bilim Olimpiyatı’na verdikleri önemi vurguladı. Öğretmen akademilerinin çalışmalarından da söz eden Yelkenci, olimpiyatları öğretmen akademileri çatısı altında düzenlediklerini ifade etti.

Konuşmalarından ardından geçilen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi.

Törenden sonra konuşan Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Hakkı Okur, “TÜBİTAK’ın ve çeşitli kurumların düzenlediği yarışmalarda öğrencilerimizin aldığı üst üste başarıların ardından İstanbul Bilim Olimpiyatları’nda da öğrencimiz Emre Kılıç’ın ödül alması bizi çok gururlandırdı. Ulusal ve uluslararası başarıların İhlas Kolejinin eğitim kalitesini ortaya çıkardığı inancındayım” ifadelerini kullandı.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin öğrencileri Emre Kılıç’ı kutlayarak onun başarısında emeği geçen herkesi tebrik etti. Açtıkları kulüplerle öğrencileri yarışmalara katılmaları için motive ettiklerini belirten Yeltekin, “Okullarımızdaki kulüplerde öğrencilerimiz hedefledikleri yarışmalar için danışman öğretmenleri ile hazırlanıyorlar. Başarılarımızın sürekli olmasında öğretmenlerimizin çok büyük emekleri var” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.