DOLAR 32,2658
EURO 34,7800
ALTIN 2.412,60
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

IFA 2019’da bizleri neler bekliyor?

04.09.2019
A+
A-

CES ile birlikte dünyanın en büyük teknoloji fuarları arasında ilk sırada yer alan IFA, bu yıl da en yeni teknolojilerin ilk adresi olacak. Yeni nesil bilgisayarlardan işlemcilere, akıllı telefonlardan ev aletlerine kadar birçok ürün ilk kez burada sergilenecek. Peki, biz bu yıl neler bekliyor?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

IFA Berlin şehrinde kapılarını açıyor

IFA Berlin şehrinde düzenlenen en büyük etkinliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. 95 yıldır düzenlenen fuar, ilk yıllarında iki yılda bir gerçekleştirilse de ilerleyen yıllarda her yıl düzenlenmesine karar veriliyor. Tüm dünyadan, teknoloji devlerinin katıldığı fuar, en yeni teknolojilere ev sahipliği yapıyor. Tüketicilerin beğenisine sunulan teknolojiler bu fuarın ardından satışa çıkıyor.

Her yıl eylül ayında yeni teknolojilerin sergilendiği etkinlik, açılış konuşmalarıyla başlıyor ve yaklaşık 1 hafta kadar sürüyor. Bu yıl fuarın açılış konuşmasında Huawei CEO’su Richard Yu, Qualcomm Başkanı Cristiano Amon, Roku CEO’su Anthony Wood ve Arçelik CEO’su Hakan Bulgurlu‘nun adını görüyoruz.

Huawei’nin açılış konuşması için belirlediği konulara bakacak olursak karşımıza 5G, Nesnelerin İnterneti ve Yapay Zeka çıkıyor. Qualcomm tarafında da odak noktada 5G yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.