DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

İddialı oyuncular “Şahane Hayatım” dizisinde buluştu

17.09.2023
A+
A-

Çağrı Bayrak’ın yöneteceği diziyi Meriç Acemi kaleme alıyor. Kimliğini değiştirip çok zengin bir hayata adım atan ve geçmişindeki sırlar peşini bırakmayan Şebnem Gümüşçü’nün etkileyici hikâyesini anlatan dizide Hilal Altınbilek “Şebnem”, Onur Tuna “Mesut”, Yiğit Özşener “Onur” Serkan Keskin “Niyazi” ve Gökçe Eyüboğlu “Didem” rollerine hayat verecek.

İddialı oyuncular

Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide Şebnem’in en büyük belalısı olan kayınvalidesi “Aysel” rolü için uzun zamandır arayış sürüyordu.

Rol için ilk adı geçen isimlerden Sumru Yavrucuk, diziye sonunda “Evet” dedi.

İddialı oyuncular

Usta oyuncu, Onur karakterinin annesini oynayacağı dizide çok etkili bir rolle seyirci karşısına çıkacak ve dizideki gelin kaynana savaşı çok konuşulacak.

“Şahane Hayatım” dizisinin bir diğer iddialı oyuncusu ise Nesrin Cavadzade olacak.

Cavadzade dizide yurtdışından gelen Melisa rolüne hayat verecek.

İddialı oyuncular

Dizinin 3. bölümünde hikâyeye dahil olacağı öğrenilen Cavadzade, Şebnem’in en büyük düşmanı olan “Aysel”le entrika üzerine entrika çevirecek.

Dizinin bir başka karakteri “İzbandut”u ise başarılı oyuncu Erman Cihan oynayacak.

İddialı oyuncular

İzbandut, dizinin aksiyon ağırlıklı sahnelerinde performans sergileyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.