Hüyük’te Yıl Sonu Sergisi Coşkuyla Açıldı: El Emeği Ürünler Ziyaretçilerle Buluştu
Hüyük’te Yıl Sonu Sergisi coşkusuyla açıldı; el emeği ürünler ziyaretçilerle buluştu, yetenekler öne çıktı, yerel sanat ve dayanışma hissedildi.
Hüyük Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği yıl sonu sergisi, Hüyük ilçesinde büyük ilgiyle açıldı. Kursiyerler yıl boyunca ürettikleri el sanatlarını ve çeşitli ürünleri sergi alanına taşıyarak ziyaretçilerin beğenisine sundular.
Kapıyı aralamadan önce açılış kurdelesinin kesilmesiyle başlayan tören, Kaymakam Muhammed Ebrar Evsen ve beraberindekilerin sergiyi gezmesiyle devam etti.
Girişte, Belediye Başkanı Sadık Sefer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Maden ve protokol üyelerinin hazır bulunduğu açılışa, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
Etkinlik boyunca kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı ve sergiyi ziyaret edenler çalışmalar hakkında bilgiler aldı.