DOLAR 32,2657
EURO 34,7432
ALTIN 2.400,29
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Hublot akıllı saat piyasasına giriyor!

21.03.2018
A+
A-

Hublot ve Tag Heuer markalarını çatısı altında bulunduran LVMH CEO’su Jean-Claude Biver, Hublot akıllı saati hakkında ilk detayları paylaştı. Sadece 2,018 adet üretileceğinin altı çizilen akıllı saatin 5,250 dolar fiyat etiketine sahip olacağı ifade ediliyor. Bu fiyata rağmen Hublot ürünü, en pahalı akıllı saat olma ünvanını hala 197,000 dolarlık Tag Heuer Connected Full Diamonds modelinin elinden alamıyor.

LVMH belirttiğimiz gibi aynı zamanda Tag Heuer saatlerinin de üreticisi. Şirketin Connected Modular 45 ve Connected Modular 41 akıllı saatlerinin 1,550 dolardan başlayan fiyatlarla satıldığını hatırlatalım.

Hublot akıllı saatin özellikleri ve çıkış tarihi hakkında da şu an için bilgi yok. Öte yandan, tahminler bu yılın yaz aylarında ürünün piyasada yer alacağı yönünde. Ek olarak, Dünya Kupası 2018 kapsamında ürünün maçlar, skorlar gibi konularda da kullanıcısına bilgi vereceği söyleniyor. Ayrıca bu modelin de Wear OS tabanlı olma ihtimali oldukça yüksek.

:: Hublot’un akıllı saat modeli sizce fiyatını hak etmek için neler sunmalı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.