DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Samsung Galaxy P30 onaylandı! İşte tasarımı!

29.09.2018
A+
A-

Cihazının tasarımının paylaşılması önemli bir detayı gözler önüne serdi. Galaxy P30 modelinin arka kısmında parmak izi okuyucu bulunuyor. Bu nedenle ekrandan parmak izi okuyucunun bu modelde yer almayacağı ortaya çıktı.

Bu durumda iki ihtimal bulunuyor. Birincisi Samsung bu özellik Galaxy P30+ ile sunulabilir. İkinci ihtimal ise ortaya atılan iddialar asılsız ve bu nedenle ekrandan parmak izi okuyucuyu ilk olarak Galaxy S10 modelinde göreceğiz.

5.99 inç büyüklüğündeki çentiksiz LCD ekranın yer aldığı Galaxy P30’un, 3300 mAh‘lık bataryadan besleneceği belirtiliyor. Cihazın arka tarafında parmak izi okuyucunun yanı sıra dikey konumlandırılan çift kamera ve flaş yer alıyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.