DOLAR 32,5292
EURO 34,9276
ALTIN 2.434,24
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Huawei P40 kamera maliyeti açıklandı

30.03.2020
A+
A-

Huawei‘nin Müşteri İşleri Grubu CEO’su Richard Yu, Wired’a yaptığı bir açıklamada, şirketin Huawei P40 serisinde her modelin kamera modülü için yaklaşık 100 dolar değerinde harcama yapıldığını belirtti. Hatta periskop sensörlerine sahip Pro ve Plus modelleri için bu fiyatın daha fazla bile olabileceğini söyledi.

Huawei P40 Pro Plus özellikleri ve fiyatı duyuruldu

Huawei P40 ve P40 Pro modelleri tanıtıldı. Etkinlikte ayrıca Huawei P40 Pro Plus modeli de tanıtıldı. Huawei P40 Pro Plus özellikleri ve fiyatı ile ilgili detaylara yakından bakıyoruz. 

Yu, “Önümüzdeki iki sene boyunca, kamera çok önemli olacak. Ancak biz iki sene sonra da durmayacağız.” şeklinde de bir yorumda bulundu.

Huawei P40 Serisi

Yu ayrıca, kameranın haricinde, kullanıcılar telefonla daha çok zaman geçirdikçe daha uzun bir batarya ömrüne, daha büyük ekranlara ve gözleri için daha iyi bir korumaya ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Huawei P40, P40 Pro ve P40 Pro Plus modelleri, Leica, Ultra Vision ve SuperSensing tarafından geliştirilen sensörler içermektedir.

Huawei P40 Pro özellikleri ve fiyatı açıklandı

Özellikle kamera özellikleriyle dikkat çeken Huawei P40 Pro, bunun yanı sıra birçok konuda daha iddialı gözüküyor. İşte Huawei P40 özellikleri ve Huawei P40 Pro fiyatı!

Huawei P40 özellikleri ve fiyatı

Huawei uzun süredir beklenilen yeni amiral gemileri: Huawei P40 serisi ile karşımıza çıktı. Huawei P40 özellikleri neler? Huawei P40 fiyatı ne kadar? İşte bu soruların cevabı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.