DOLAR 32,2534
EURO 34,7602
ALTIN 2.414,04
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Huawei P20 Pro için Android 9 Pie yayınlandı!

03.10.2018
A+
A-

Güncelleme notlarında ” Android 9.0 tabanlı yeni EMUI 9.0, orijinal Android tarzını basit ve doğal tasarım diliyle entegre etmektedir. Bu sürüm ile daha konforlu ve kullanışlı kullanıcı deneyimi sunmak için yaşam tarzı, alışveriş ve güvenlik alanlarında çok sayıda ifade eklenmiştir. ” ifadelerine yer veriliyor.

Huawei, Android 9.0 Pie ile birlikte EMUI 9.0’a geçiş yaptı. Yenilenen kullanıcı arayüzü sadece kullanımı kolaylaştırmak ile sınırlı kalmıyor. EMUI 9.0 ile birlikte uygulamalar önceki arayüze kıyasla yüzde 12,9’a kadar daha hızlı başlatılabiliyor.

EMUI 9.0 ile gelen bir diğer önemli özellik ise HiVision. Bu özellik sayesinde artırılmış gerçekliğin gücünden faydalanan kamera uygulaması önemli yerleri ve ünlü tabloları tanıyarak, kullanıcıya bunlar hakkında bilgi sağlayabiliyor.

Güncellemenin kullanıcılara ne zaman ulaşacağı bilinmiyor. Ancak, beklemek istemeyenler, önermediğimiz bir yöntem olmasına rağmen buraya tıklayarak 2.9 GB boyutundaki firmware dosyasını indirerek P20 Pro’ya Android Pie’yi kurabilir.

Dosyayı indirdikten sonra P20 Pro’ya aktarın. Aktarım bittiğinde Dload klasörü içerisinde Update.APP dosyasının olduğunu kontrol edin. Daha sonra P20 Pro’nun Ayarlar menüsünde bulunan Güncelleme menüsünü açın.

Update.APP dosyasını gören cihazınız yerel güncelleme seçeneğini sunacaktır. Buna tıklayarak güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Bu yöntemi tavsiye etmediğimizi ve herhangi bir sorumluluk kabul etmediğimizi bir kez daha hatırlatırız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.