DOLAR 32,6563
EURO 34,8392
ALTIN 2.510,19
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Huawei Mate Xs kutudan çıkıyor (30.000 TL) Huawei’in en çok uyarı çeken zeki telefon modellerinden biri olan Huawei Mate Xs, özellikle katlanabilir…

30.05.2020
A+
A-

Huawei’in katlanabilir akıllı telefon modeli 30.000 TL’lik fiyat etiketine sahip. 

Şu Anda dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Huawei Mate Xs kutu açılışı videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Huawei Mate Xs özellikleri

Telefon halindeyken 6.6 inçlik bir ekrana sahip cihazın ekranının 19.5: 9 en yükseklik oranına sahip olduğunu görüyoruz. 2.480 x 1.148 ekran çözünürlüğüne sahip olan telefon, tablet formuna dönüştüğünde hacmini 8 inçlik bir boyuta sabitliyor.

Telefonun donanım tarafına baktığımızda ise Kirin 990’dan zorlama aldığını görüyoruz. Bu işlemciye RAM ve depolama alanı tarafında ise 8 GB RAM ve 512 GB dahili akıl eşlik ediyor.

Huawei telefonlarının en önemli özellikleri aralarında bulunan kamera özellikleri Xs için oldukça geliştirilmiş. Ana kameraya bakıldığında 40 Megapiksellik bir çözünürlük karşımıza çıkıyor. Tabi kısımda konumlandırılmış kameralara bakıldığında 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip telefoto özellikli bir kamera görüyoruz. Ona 16 Megapiksellik 17 mm f/2.2 özelliğinde bir kamera eşlik ediyor ve ToF sensörüne sahip bir kamera daha bu telefonda yer alıyor.

Makro çekimler için özel bir sensörün de eklendiğini söylemekte avantaj var. 30x yakınlaştırma özelliğinin yer aldığı telefonun beklentileri de karşıladığı görülüyor.

Mate Xs için batarya özelliklerine gelecek olursak, burada karşımıza ekranın büyümesiyle birlikte desteğin sağlanması için bataryanın iki öbür şekilde yer aldığı görülüyor.

4.500 mAh’lik iki adet batarya kurulumu olan telefonun, 55W SuperCharge çok miktar desteğinin bulunduğunu söyleyelim. Bu sorumluluk desteği doğruca telefon,  30 dakikada yüzde 80 civarında sorumluluk olabiliyor.

Herkesin aklındaki soruyu da cevaplayalım maalesef Mate Xs‘in Google Mobil Hizmetlerine erişimi olmayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.