DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Huawei Mate 40 Pro’nun 2K Çözünürlüklü Duvar Kağıtları Yayınlandı

24.10.2020
A+
A-

Çinli teknoloji devi Huawei, geçtiğimiz günlerde hem özellikleri hem de tasarımıyla herkesin ilgisini çekmeyi başaran yeni amiral gemisi serisi Mate 40‘ı duyurmuştu. Huawei’nin Mate 40 serisi, Mate 40, Mate 40 Pro ve Mate 40 Pro+ modelleriyle kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.

Bu üç model arasında Huawei Mate 40 ve Mate 40 Pro+ farklı donanımlara sahip olsa da tamamen aynı duvar kâğıtlarını taşıyordu. Akıllı telefonların duvar kâğıtları, Mate serisiyle birlikte sunulan duvar kâğıtlarının üst düzey kalitede olduğunu bir kez daha hatırlattı. Bu duvar kâğıtlarını kullanmanız içinse artık Mate 40 serisinden bir modele sahip olmanız gerekmiyor.

Huawei Mate 40 Pro duvar kâğıtları yayınlandı:

huawei mate 40 pro

Gizmochina, Huawei’nin Mate 40 Pro modelinde sunduğu 17 duvar kâğıdının tamamını akıllı telefon kullanıcılarıyla paylaştı. Üstelik duvar kâğıtları, 2.772 x 2.772 piksel olacak şekilde 2K çözünürlükte yayınlandı. Siz duvar kâğıtlarını indirmeden önce bir bakmak istiyorsanız yazımızda seçtiğimiz duvar kâğıtlarının düşük çözünürlüklülerini görebilirsiniz.

Eğer duvar kâğıtlarının tamamını yüksek çözünürlüklü olarak indirmek isterseniz bu bağlantıya giderek duvar kâğıtlarının yer aldığı sıkıştırılmış dosyayı indirebilirsiniz. Yalnızca 120 MB büyüklüğünde olan dosyayı indirdikten sonra içindeki klasöre girerek 17 duvar kâğıdına ulaşabilir ve telefonunuza çıkarabilirsiniz.

huawei mate 40 pro duvar kağıtları

Yeni akıllı telefon serisi, Huawei’nin şelale ekran tasarımına yeniden yer veriyordu. Bu, bazı kullanıcılar için can sıkıcı bir nokta olsa da telefonun sunduğu özellikler konusunda kimse şikayet etmiyordu. Zira Huawei, özellikle 5 nm Kirin 9000 işlemcisiyle akıllı telefon sektöründe çitayı epey yükseltmişti.

Huawei’nin Qualcomm Snapdragon 865+ ve MediaTek Dimensity 1000+ gibi amiral gemisi işlemcilerini geçmeyi başardığı 8 çekirdekli Kirin 9000, bünyesinde 24 çekirdekli Mali-G78 GPU’yu barındırıyor. Şirketin üstün performanslı işlemcisi, 15 milyar iletken sınırını aşan ilk işlemci olmayı başardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.