DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Huawei Mate 20 serisi tanıtılıyor! Canlı yayın!

16.10.2018
A+
A-

Uzun zamandır büyük bir merakla beklenen Huawei Mate 20 ailesinin dünya lansmanı, Londra’da gerçekleşecek. Kirin 980 işlemcine sahip ilk telefon modelleri, büyük merakla beklenirken, modeller arasındaki farklılıklar ve sürpriz duyurular da büyük merak konusu.

Londra’daki lansmanda neler tanıtılacak?

Huawei markasının Londra’da düzenleyeceği lansmanda, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro modellerinin tanıtılacağı kesinleşen detayların başında geliyor. Bir sürpriz ise oyuncu telefonu Mate 20X olabilir.

Huawei Mate 20 nasıl olacak! İşte tüm özellikler!

Tanıtım tarihi yaklaştıkça Huawei Mate 20 Pro ve Huawei Mate 20 özellikleri bir bir ortaya çıkıyor. Bu makalemizdeyse 16 Ekim 2018’de tanıtılacak olan Mate 20’ye yakından bakıyoruz.

Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro modellerinde, IFA 2018 fuarında tanıtımı yapılan Kirin 980 işlemcisi yer alacak. Bu iki model arasındaki en ciddi fark ise, parmak izi okuyucu donanımında karşımıza çıkacak. Mate 20 Pro modelinde, ekrana gömülü parmak izi okuyucusu yer alacak. Mate 20 modeli ise klasik parmak izi okuyucusu donanımı ile üretilecek.

Oyuncu telefonu Mate 20X canlı olarak görüntülendi!

Huawei Mate 20X ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bugün yapılan sızıntı ile birlikte Huawei’nin oyun odaklı telefonu canlı olarak görüntülendi.

Bu telefonların önemli bir yeniliği de kablosuz hızlı şarj olacak. 15W SuperCharge teknolojisi ve 40W SuperCharge teknolojisi sunulacak.

Huawei, kamera noktasında da iyileştirmeler ile karşımıza çıkıyor. Ultra Geniş Açı kamera ve OIS destekli telefoto kamera, göze çarpan özellikler arasında yer almakta.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.