DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Huawei Mate 20 Pro için yeni bir sızıntı ortaya çıktı!

22.09.2018
A+
A-

IFA 2018‘den beri Huawei’nin Amiral Gemisi telefonu hakkında sürekli olarak yeni sızıntılar ortaya çıkıyor. Hatta bu sızıntı haberlerinde Mate 20 ailesinin Pixel 3 ailesi ile yarıştığını söyleyebiliriz.

Aslında bu sızıntılar dolayısıyla telefon hakkında neredeyse tüm  detaylara vakıf olduk. Buna rağmen telefonlar hakkında ortaya çıkan her yeni detay heyecan yaratmaya devam ediyor. Daha önce Mate 20 Pro‘nun tasarımı belli olmuştu. Bu yeni sızıntıda da aynı tasarımı görüyoruz.

Ancak daha önce ortaya çıkan görsellerde Mate 20 Pro‘nun kenarlarının Galaxy Edge serilerinde olduğu gibi kavisli olduğunu görmüştük. Yeni sızıntıya bakılırsa bu kavis çok fazla değil gibi. Tabii ki burada bu hafif kavislemenin Huawei tarafından nasıl kullanılacağı önemli. Bir tür menü şeklinde mi kullanılacak yoka ekranın daha büyük olarak algılanmasının dışında bir işlevi olmayacak mı?

Henüz bu konu hakkında ortaya çıkmış bir sızıntı yok. Sızıntıda tam olarak anlaşılmasa da 3.5 mm jak için yer açılmış olduğuna dair haberler ortaya çıkmış durumda. Ancak dediğimiz gibi paylaşılan görsellerde tam olarak bu jak girişi görülemiyor.

Sızıntıda cüzdan kılıf, renkli slikon kılıf ve Smart View  kılıf görselleri paylaşılmış durumda. Bu arada daha önce haberi ortaya çıkan kablosuz şarj teknolojisini doğrulayan, kablosuz şarj standı da bu sızıntıyla karşımıza çıkmış durumda.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Huawei Mate 20 Pro bu senede firmanın pazar payının artmasını sağlayabilir mi?

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.