DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Huawei Mate 20 çalışırken görüntülendi!

24.09.2018
A+
A-

16 Ekim’de İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek etkinlik ile resmiyet kazanacak olan Huawei Mate 20 ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz saatlerde yaşanılan gelişmeye göre Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate 20, Weibo üzerinden paylaşılan videoda bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Paylaşılan kısa video ile birlikte merakla beklenen Mate 20 modelinin nasıl bir tasarım ile karşımıza çıkacağını bir kez daha görmüş olduk.

Hatırlayacağınız üzere son zamanlarda yapılan sızıntılar ile birlikte Mate 20’nin daha ince çerçevelere sahip olacağı ve 6.3 inç  boyutundaki AMOLED ekran paneli ile geleceği ön görülüyordu.

Fakat, bugün Weibo üzerinden paylaşılan kısa videoda Mate 20 modelinin daha büyük bir ekranın üzerine kurulacağını görmekteyiz. Ayrıca yapılan sızıntıda Mate 20 ile karşımıza çıkacak olan kamera kurulumunun tasarımı da yeniden gözler önüne serilmiş durumda. Aşağıdan paylaşılan bu videoyu izleyebilirsiniz.

Huawei Mate 20 özellikleri!

Huawei Mate 20‘ye IFA‘da tanıtılan 7nm işlemci mimarisine sahip Kirin 980 güç verecek. Telefonda 6.3 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekranla karşımıza çıkacak. Mate 20‘de 4200 mAh gibi yüksek kapasiteli bir bataryadan güç alacak.

Cihaz 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip olacak. Hızlı şarj ve yapay zeka gibi özelliklerle de karşımız çıkacak olan Mate 20, yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından biri.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.