DOLAR 32,5347
EURO 34,8622
ALTIN 2.422,43
BIST 9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Huawei Enjoy 20 Plus sızdırıldı! İşte özellikleri ve fiyatı Huawei Enjoy 20 Plus özellikleri ve fiyatı sızdırıldı. Huawei Enjoy serisinin yeni üyesi kamera konusunda…

10.05.2020
A+
A-

Qualcomm’un Snapdragon işlemcilerine karşı bir alternatif arayan Huawei, daha önce de MediaTek işlemcilerini kullandı. 5G konusunda Samsung ile MediaTek ikilisinin ticari birlikteliği, Çinli şirketin çıkış kapısı oldu.

5G işlemcilerini Huawei’ye satmaya karar veren Güney Koreli firma, Tayvan merkezli firmadan onaylama aldı. Böylece Huawei’nin de Enjoy serisini geliştirmek adına yeni bir taktik üretebilmesi mümkün ülkü geldi.

Çin’in sosyal medyası olarak görülen Weibo, yeni bir zeki telefona konut sahipliği yaptı. “Really Assen” isimli bir kullanıcı, 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Dimensity 800 5G işlemcisinin Enjoy 20 Plus cihazına zorlama vereceğini söyledi.

MediaTek’in uygun fiyatlı işlemcileri aralarında yer alan bu teçhizat, performans konusunda Snapdragon 730G’yi sollamayı başarmıştı. Ne eyvah oysa Huawei’nin kendi işlemcisi olan Kirin 820 5G, MediaTek’in bu işlemcisinden daha iyi.

Bu model için yayımlanan teknik özellikler belgesinde bu telefonun 60 Hz yenileme hızına sahip olduğu yazıyor. Ayrıca, bahis edildiğine kadar, Enjoy 20 Plus’ın LCD tabanlı (2400×1080) bir ekrana konut sahipliği oluşturacağı da belirtildi.

“Really Assen”, bu modelin ekran boyutu veya ekran tasarımı hakkında hiçbir veri vermedi. Buna ek olarak Enjoy 20 Plus’ın iki versiyonu piyasaya sürülecek: 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı | 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı.

Yeni cihazda düşük güç tüketimi, çift veri hızı ve enerjik senkronizasyon özelliklerine sahip olan LPDDR4X teknolojisi kullanılacak. Demin çıkış tarihi belli olmayan bu telefon, UFS 2.1 genişletilebilir depolama altyapısı ile hizmet verecek.

Huawei Enjoy 20 Plus yerinde fiyatlı telefon mu?

Kamera kısmına geldiğimizde ise bizi 1 adet dörtlü kamera kurulumu karşılayacak. Cihazın özçekim (selfie) kamerası, 16 Megapiksel olan Sony IMX471 sensöründen şiddet alacak. Kendisinin birincil arka kamerasına 48 Megapiksel olan Sony IMX586 sensörü baskı verecek.

8 Megapiksel ultra geniş açılı bir kameraya da yer veren Huawei Enjoy 20 Plus, ardındaki 2 adet 2 Megapiksel kamera sensörü (birleştirilmiş) taşıyor. Huawei imzalı telefonun bataryası ise 4200 mAh kapasitesine sahip olacak.

Huawei Enjoy 20 Plus fiyatı

USB Type-C bağlantısını kullanacak olan Enjoy 20 Plus, 22 W süratli sıkıntı teknolojisi ile piyasadaki yerini alacak. Son olarak bu telefon için yayımlanan teknik özellikler belgesinde iki ayrı fiyat etiketi mevcut. Peki fiyatlar nasıl?

İddia sahibi, 6 GB RAM ile hizmet verecek olan modelin yaklaşık 268 dolar (1899 Çin yuanı) olacağını açıkladı. Kendisine tarafından 8 GB RAM altyapılı model ise takriben 311 dolar (2199 Çin yuanı) olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.