DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Honor’un yeni amiral gemisi performans testinde! Kısa süre önce Kirin 820 5G ile çalışan Honor 30S’i tanıtan Honor, 15 Nisan’da yeni amiral gemilerini…

06.04.2020
A+
A-

Geekbench 4.2.0 sürümü ile gerçekleştirilen performans testinde cihazın tek çekirdek skoru 3876, çoklu çekirdek skoru ise 12571 skoru. Kavisli bir ekranın kullanıldığı telefon dörtlü kamera kurulumu ile karşımıza çıkacak.

Bu dörtlü kamera kurulumuna 64 Megapiksel çözünürlüğünde kamera liderlik edecek. EBG’nin açılımının Edinburgh kod adını temsil ettiği belirtiliyor. Honor 30’un model numarası olan BHM-AN10’daki BHM’nin açılımı ise Birmingham.

8 GB RAM’e sahip olan telefon Android 10 işletim sistemi ile geliyor. Ancak, ABD’nin uyguladığı yasak nedeniyle son dönemde piyasaya sürülen Huawei ve Honor modelleri ile benzer şekilde Google uygulamalarından yoksun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.